SanDisk Ultra Dual USB Drive – solutie de stocare externa pentru smartphone-uri sau tablete cu Android

Incep sa apara tot mai multe solutii de stocare USB externe compatibile si cu smartphone-urile sau tabletele cu Android. Acestea, pe langa portul USB normal ce permite conectarea la un computer, mai au inca unul microUSB. De curand am vazut o astfel de solutie de la Corsair.

Iata ca si SanDisk anunta una asemanatoare, numita SanDisk Ultra Dual USB Drive. Aceasta dispune atat un conector USB 2.0 cat si de unul micro-USB, astfel ca este dedicata utilizatorilor care au nevoie sa transfere rapid date/fisiere intre tabletele sau smartphone-urile cu Android si computere, sau invers.

SanDisk Ultra Dual USB Drive
Bineinteles, pentru a o putea utiliza pe device-urile portabile cu Android, acestea trebuie sa fie compatibile OTG (on-the-go). Modelele compatibile pot fi aflate de aici.

Exista si o aplicatie in Play Store, numita SanDisk Memory Zone, care permite organizarea eficienta a fisierelor stocate intern sau pe drive-ul USB extern.

Solutia SanDisk Ultra Dual USB Drive este disponibila deja la nivel mondial. Are capacitati de stocare de la 16GB  si pana la 64GB, cu preturi de pornire de la 19.99$  si pana la 49.99$.

Avem si un filmulet de prezentare.
Hei, Kingston, mai asteptam mult?

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *