Sony A6000 este oficiala

Iata ca, dupa cum ma asteptam, au si aparut detaliile oficiale ale camerei mirrorless Sony A6000, succesoarea modelelor NEX-6 si NEX-7. Din cate am inteles, aceasta va fi disponibila de la jumatatea lunii aprilie. In primul rand ca imi place cum arata, are un design atragator, elegant, usor retro, si pare a fi construita din materiale de cea mai buna calitate.

Sony A6000

Noua camera mirrorless se lauda cu un sistem de autofocus hibrid in 179 de puncte mai rapid, cu o viteza de focalizare de doar 0.06 secunde, si rafala de 11cps cu focalizare automata. Dispune de procesor de imagine BIONZ X, un senzor Exmor APS HD CMOS de 24.3 Mpix, plaja ISO pana de 25600, capacitate filmare full HD la 60fps.

Sony A6000

Sony A6000 are un ecran LCD inclinabil (nu rabatabil), vizor electronic de tip OLED, Wi-Fi, NFC, blit si port HDMI. Are doua rotite de control rapid si 7 butoane programabile in functie de nevoile voastre de utilizare. Vad ca si gripul este destul de proeminent, astfel ca poate asigura o prindere sigura.

De mentionat ca Sony pune la dizpozitia utilizatorilor market-ul Play Memories de unde pot descarca tot felul de aplicatii foto contra cost sau gratuit.

Sony A6000

Impreuna cu un obiectiv 16-50mm Sony A6000 ar putea costa aproximativ 700 de Euro, adica un pret cat de cat mai decent decat cel pe care il avea Sony NEX-7.

Avem si un videoclip oficial de prezentare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *