Canon G1X Mark II – prezentare video

Sunt unul dintre cei care inca apreciaza o compacta buna, de calitate. Cred ca o astfel de camera este mult mai comoda decat un DSLR la utilizarea zilnica, in primul rand pentru ca este mai simplu de purtat. Plus ca sunt momente in care nu tii neaparat sa atragi atentia asupra ta, asa ca o astfel de camera poate fi solutia necesara. Vreau sa port o camera zilnic cu mine, si asa ceva imi trebuie.

Sunt cateva astfel de camere compacte foarte bune, pe unele dintre ele chiar le-am testat si eu: Canon G16, Canon G15, Nikon P7700, Nikon P7800, Nikon Coolpix A, Samsung EX2F, Sony RX100.

Canon G1X Mark II

Asa ca, noua camera Canon G1X Mark II nu avea cum sa nu-mi atraga atentia. Are cam tot ceea ce este nevoie pentru o utilizare eficienta si obtinerea unor rezultate de calitate: senzor mare, lentile luminoase, control manual avansat prin intermediul celor doua inele din jurul obiectivului, ecran inclinabil si posibilitatea atasarii unui vizor electronic extern.

Cum ma interesau mai multe detalii, pe care inca le pot afla la noi in tara, am cautat informatii pe net. Si am gasit pe pagina de youtube a Canon Australia ceea ce ma interesa – o prezentare video detaliata.

In videoclip sunt prezentate cam toate functionalitatile camerei Canon G1X Mark II.

Ce ziceti? Mai aveti incredere in compacte?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *