Prestigio Multipad Visconte – tableta cu Windows 8.1

Nu am stiinta de vreo tableta Prestigio cu Windows 8 sau 8.1 pana acum. Stiam ca se axeaza in principal pe modele cu Android. Iata ca rusii incearca si aceasta piata a tabletelor cu Windows 8.1, orientate oarecum mai mult catre zona de business.

Din cate stiu, tableta Prestigio Multipad Visconte va fi prezentata joi oficial si in Romania, intr-un eveniment ce se va desfasura la sediul Microsoft. Ramane numai sa aflam preturile de comercializare, pentru ca vor fi mai multe versiuni.

Specificatiile ei sunt urmatoarele: ecran IPS de 10.1 inchi cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli, procesor dual-core Celeron tactat la 1460 Mhz, 2GB memorie RAM, stocare interna pe 32/64GB expandabila prin carduri microSDHC de pana in 64GB, acumulator de 4000 mAh si o camera frontala de 1 MPix.

Vor fi versiuni numai cu Wi-Fi dar si altele cu 3G. Acumulatorul din dotare promite autonomie pentru intreaga zi de lucru. Ramane de vazut. De asemenea, are bluetooth si Miracast.

Are o grosime de 9.9mm si o greutate de 550 de grame.

Prestigio Multipad Visconte

Tableta Prestigio Multipad Visconte are si porturi microUSB 2.0 si microUSB 3.0, bune la conectarea unor solutii de stocare sau accesorii externe. Din cate am vazut, ar putea veni insotita de o husa cu tastatura pe bluetooth.

Revin cu detalii suplimentare in caz ca este nevoie.

 Update. Am aflat preturile de la Radu Dumitru, care a fost prezent la evenimentul de lansare.

Acestea sunt urmatoarele:

  • 32 GB Wifi – 1449 lei
  • 32 GB cu 3G – 1.699 lei
  • 64 GB cu Wifi – 1.549 lei
  • 64 GB cu 3G – 1.799 lei.

Se pare ca in pret intra si tastatura bluetooth.

Chiar sunt curios cum se misca Celeron-ul ala.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *