ADATA UD320 – Stocare externa On-the-Go

Smartphone-urile si tabletele cu Android fac parte tot mai mult din viata si obiceiurile noastre digitale. Din pacate, capacitatea lor de stocare interna este depasita frecvent de nevoile noastre reale. Asa ca, majoritatea apelam la solutii de stocare externa, fie ca este vorba de carduri microSD sau de solutii externe compatibile OTG (On-The-Go). V-am aratat deja pana acum doua astfel de solutii, de la Corsair si SanDisk.

Astazi, in timp ce navigam pe internet, am mai vazut inca una. Este vorba de modelul ADATA UD320, care este disponibil la vanzare si la noi in tara. De exemplu, un model cu o capacitate de stocare de 32GB costa 105 Lei pe pcgarage.ro.

ADATA UD320

Solutia ADATA are atat port microUSB cat si port USB, astfel ca se poate conecta atat la smartphone-uri si tablete cat si la computere. Din cate vad in poza de prezentare, capacitatea de stocare efectiva este pozitionata in modulul cu port USB, in timp ce partea centrala este numai un adaptor de la USB la microUSB.

Are capacitati de 16/32GB si poate fi utilizata impreuna cu dispozitivele portabile cu Android 4.1 sau mai nou. O lista cu echipamentele compatibile poate fi gasita pe site-ul lor oficial. Din cate am inteles, ADATA UD320 este rezistent la apa si la socuri, avand garantie pe viata.

Daca mai cunoasteti si alte solutii disponibile la noi, nu ezitati sa mi  le aduceti la cunostinta.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *