Nike “Back To The Future” care isi leaga sireturile singuri, in 2015

Seria Back To The Future a fost una dintre favoritele mele in adolescenta, iar unul dintre lucrurile pe care mi le amintesc de fiecare data sunt pantofii sport Nike ai lui Marty Mc Fly din al doilea film al seriei.

Nu stiu cati dintre voi mai tin minte Back To The Future II, dar ce era interesant era ca pantofii lui Marty isi legau singuri sireturile, o functie pe care parca m-as fi asteptat sa o vad mai repede de 2015, anul in care se petrece actiunea.

Ei bine, daca Nike a facut pantofi ca si cei din film in 2011, licitandu-i in beneficiul organizatiei caritabile a lui Michael J. Fox, acestora le lipsea un lucru: nu isi legau sireturile singuri.

Site-ul Sole Collector a aflat o informatie interesanta de la Tinker Hatfield, designer al celor de la Nike: in 2015 vom vedea pantofi care isi leaga singuri sireturile, ca in Back To The Future. Nu se stie daca va fi exact modelul lui Marty McFly sau un altul, dar ce mai conteaza…

Si ca sa va faceti o idee cu privire la cum arata viitorul, aruncati o privire la clipul scurt de mai jos.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *