Husele Logitech pentru Samsung Galaxy Tab 3, in Romania

Noile huse Logitech pentru Samsung Galaxy Tab 3 au ajuns acum in Romania. Este vorba despre o husa-tastatura, pe numele sau Logitech Ultrathin Keyboard Folio, destinata lui Samsung Galaxy Tab 3 10.1, precum si de trei carcase Logitech Folio protective Case. Acestea din urma sunt atat pentru modelul de 10.1 inchi, cat si pentru cele de 7 si 8 inchi.

Husele sunt facute din materiale care rezista la apa, dar cei de la Logitech promit ca sunt si usoare si subtiri in acelasi timp.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio are o tastatura Bluetooth si e fixata cu niste clame pe rama; nu lipsesc magnetii, care sa o tina inchisa si protejata cand nu utilizezi tableta. In plus, husa Logitech poate fi folosita si ca stand.

Samsung galaxy tab 3

Husele Folio sunt potrivite pentru protejarea tabletei impotriva zgarieturilor, micilor lovituri de fiecare zi, sau scurgerii de diferite lichide.

Samsung galaxy tab 3

Sa nu uit de preturi. Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1 este disponibila in Romania din aceasta luna la un pret recomandat de 449 lei, in timp ce cele Folio Protective Case au un pret recomandat de 219 lei.

Si pana iti iei husa, daca esti in cautare de o tableta Samsung Galaxy Tab 3, .

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *