Cu Nikon D5300 in aer

Nikon promoveaza noua camera DSLR Nikon D5300 intr-un mod inedit in Dubai, cu ajutorul unor parasutisti profesionisti. Unul dintre ei, Juan Mayer, a filmat si fotografiat o parasutare cu ajutorul a doua camere D5300.

Ce a iesit, puteti vedea in videoclipul de mai jos.

Via.

NIkon D5300
Nikon D5300

Nikon D5300 a fost lansata de curand si la noi in tara. Aceasta are un senzor Cmos de 24 Megapixeli in format DX si fara filtru AA, pentru poze mai clare, procesor de imagine Expeed 4, plaja ISO extinsa pana la valoarea de 25600, sistem de autofocus in 39 de puncte (dintre care 9 in cruce), capacitate de fotografiere in rafala la 5cps, de filmare full HD/60fps si de captare RAW pe 12 biti, viteza minima declansare obturator 1/4.000s, ecran LCD rabatabil de 3.2 inchi. Vad ca are Wi-Fi si GPS incorporate, Nikon a renuntat in sfarsit la acele module externe.

Specificatiile tehnice complete pot fi gasite pe site-ul oficial Nikon Romania.

Cu un obiectiv 18-55mm costa 4000 de Lei. Este mai scumpa decat D5100 in momentul lansarii ei.

Daca ii bagau si cea de-a doua rotita de control pe grip, eram clientul lor. Asa, parca imi face mai tare cu ochiul Nikon D7100.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *