MWC 2014: Huawei Talkband, smartwatch cu headset bluetooth incorporat

Huawei Talkband este dovada ca moda produselor wearable a atins si compania chineza. Talkband este un smartwatch dotat cu un ecran OLED flexibil de 1,4 inchi, principala sa preocupare parand a fi sa te mentina in forma.

Astfel, Huawei Talkband poate fi utilizat pentru a tine evidenta orelor de somn, pasilor facuti si altor parametri din aceasta categorie.

Mai interesant e ca o parte din el se detaseaza, putand fi utilizata ca headset Bluetooth. Suporta si NFC si este rezistent la apa si praf conform standardului IP57. Promite sapte ore timp de convorbire si doua saptamani de standby.

Nu are touchscreen, dar este gestionat printr-o aplicatie, de pe smartphone. In ceea ce priveste pretul, acesta va fi de 99 de euro si trebuie mentionat ca sunt suportate smartphone-uri cu versiuni Android de la 2.3 in sus, precum si iOS (5.0 si versiuni mai noi).

Huawei Talkband face parte din seria de produse lansate de Huawei la Mobile World Congress – tot acolo au fost anuntate tableta Mediapad X1, precum si Ascend G6 si Mediapad M1.

Sa nu uitam ca, inainte de targul de la Barcelona, cei de la Huawei au atras atentia printr-un clip foarte ironic, cu sageti in directia Apple si Samsung.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *