MWC 2014: HP Pavilion x360 – portabil hibrid cu Windows 8

Iata ca la MWC 2014 sunt anuntate si alte categorii de dispozitive portabile, nu numai smartphone-uri si tablete clasice.

De exemplu, HP anunta portabilul hibrid Pavilion x360, care poate fi utilizat atat ca un laptop cat si ca o tableta, acesta avand un ecran care se roteste la 360 de grade, in stilul celui de pe Lenovo Yoga. Dar, fata de hibridul chinezilor, se pare ca Pavilion x360 este mai ieftin, avand preturi de pornire de la 400USD.

HP Pavilion x360

Acesta are un ecran IPS tactil de 11.6 inchi care afiseaza o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, procesoare Intel Atom sau Celeron, posibil sa fie disponibil si cu procesoare mai bune, pana la 8GB memorie RAM, stocare pe HDD-uri de pana in 500GB, Wi-Fi N, optional modul 3G sau 4G, sistem audio Beats Audio si trei porturi USB, dintre care unul de tip USB 3.0.

HP Pavilion x360

Cantareste 1.37Kg si are o grosime de 21.9mm. Bineinteles, va functiona pe bazele sistemului de operare Windows 8.

HP Pavilion x360 va fi lansat in piata de luna aceasta, mai intai in culoare rosie, fiind in acest fel dedicat mai ales tinerilor sau reprezentantelor sexului frumos.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *