MWC 2014: Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ promite 18 ore de autonomie a bateriei

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ a fost anuntata la Mobile World Congress 2014 si promite, pe langa un set bun de specificatii tehnice, nu mai putin de 18 ore de autonomie a bateriei dupa o singura incarcare.

Avand in vedere cum arata specificatiile, acest lucru nu are cum sa nu trezeasca destul interes. Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ are un display la o rezolutie de 1920 x 1200 de pixeli ( de 10.1 inchi, asa cum o spune si denumirea sa) si foloseste un procesor Qualcomm Snapdragon 400 la 1,6 GHz, ajutat de 2GB de memorie RAM.

Lenovo Yoga 10 HD+

Tableta care ruleaza Android 4.3 va fi disponibila cu 16 si 32GB de spatiu de stocare (suplimentabili prin slotul microSD). Dispune si de difuzoare frontale, iar camerele sunt de 8 megapixeli (cea de pe spate) si 1.6 megapixeli (cea frontala).

Autonomia mare se explica prin prezenta la bord a unei baterii de 9000 mAh.

Mai multe detalii pe site-ul oficial al producatorului, aici.

Avem si un videoclip de prezentare de la Barcelona.

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *