Super-compacta Nikon Coolpix A are un pret foarte bun acum

Nikon Coolpix A, una dintre cele mai bune compacte ale anului trecut, are acum un pret de nerefuzat, mai mic cu aproape 1750 Lei. Pe www.f64.ro costa acum 2250 Lei. Daca va placea aceasta camera dar erati intimidati de pretul prea mare, acum nu mai aveti scuze.

Trebuie sa recunosc ca pontul mi l-a dat Alin Popescu.

Nikon Coolpix A

Pe Nikon Coolpix A o consider in continuare ca fiind cea mai buna camera foto compacta pe care am utilizat-o pana acum, chiar daca are doar un obiectiv fix, fara zoom. Pana la urma, pasii sunt cel mai eficient zoom. 😀

Avantajele ei principale sunt urmatoarele: design premium, senzor mare in format DX (la fel ca pe DSLR-uri), capacitatea avansata de control manual, faptul ca nu are filtru AA, astfel ca imaginile sunt mai clare, si nu in ultimul rand calitatea deosebita a rezultatelor foto-video.

Fiind atat de compacta, are si doua dezavantaje clare: nu dispune de vizor electronic si nici ecranul nu este rabatabil. Insa imi aduc aminte ca ecranul din dotare era destul de vizibil si in zilele insorite.

Nikon Coolpix A

Specificatiile Nikon Coolpix A sunt urmatoarele: senzor CMOS in format DX de 16.2 Megapixeli, un procesor Expeed 2, lentile fixe de 18.5mm si diafragma f/2.8, sensibilitate ISO intre 100 si 6400 (extinsa pana la 25600), capacitate de fotografiere RAW si inregistrare video full HD, ecran LCD de 3 inchi, poate fotografia in rafala cu viteze de 4fps.

Dimensiunile ei sunt urmatoarele: 111 x 64.3 x 40.3 mm. Cantareste 299 Grame.

PS. Scaderea drastica a pretului sa insemne oare ca va fi lansat cat de curand un nou model?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *