MWC 2014: Sony anunta noul varf de gama Sony Xperia Z2

Asa cum ne asteptam, Sony au anuntat oficial la MWC 2014 in Barcelona noul varf de gama Sony Xperia Z2, considerat de ei ca fiind cea mai buna camera foto mobila la ora actuala. Acesta are un senzor Sony Exmor RS de 1/2.3 inchi cu o rezolutie de 20.7 Mpix in stare sa filmeze la rezolutii 4K. Camera dispune de stabilizare Steadyshot.

Ca si predecesorul sau, Xperia Z2 este rezistent la scufundari in apa.

Sony Xperia Z2

Fisa sa tehnica este urmatoarea: ecran de 5.2 inchi cu rezolutie 1080p, dispune de noul procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.3Ghz si asistat de un chipset grafic Adreno 330, de 3GB memorie RAM si de un acumulator de 3200 mAh. Terminalul are o grosime de 8.2mm.

Avem si un videoclip oficial de prezentare.

Din cate vad, are un design usor schimbat, cu colturile usor rotunjite si muchii din aluminiu. Bineinteles, la fel ca la modelele anterioare, fata si spatele sunt acoperite in sticla. De ce sa nu o recunosc, este un smartphone care arata foarte bine, iti lasa acel feeling premium, de lucru facut cu simt de raspundere si o calitate superioara.

Desi producatorii spun ca are un ecran luminos si care ofera o paleta coloristica bogata, ramane sa ne convingem singuri, pentru ca terminalele precedente nu au excelat la acest capitol.

Sony Xperia Z2 va fi disponibil din luna martie. Nu au fost dezvaluite detalii legate de pret.Sony Xperia Z2

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *