Urmareste aici lansarea Samsung Galaxy S5 (live video)

Evenimentul Samsung Unpacked la care urmeaza mai mult ca sigur sa fie lansat Samsung Galaxy S5 poate fi vazut live video mai jos.

Evenimentul de lansare al lui Samsung Galaxy S5 este in direct de la Barcelona, de la Mobile World Congress (de altfel, aici s-a si zvonit ca va fi lansat), iar asteptarile de la noul flagship al coreenilor de la Samsung sunt cat se poate de mari. Iata ca in seara asta aflam raspunsurile la toate intrebarile – daca Samsung Galaxy S5 este facut din plastic sau metal, daca vor fi mai multe modele, precum si daca va fi un model “tough”, rezistent la lichide si socuri.

Samsung a lansat recent si un teaser video al noului model, din care ultima dintre variantele de mai sus pare sa rezulte. De asemenea, va fi interesant de vazut ce procesor va folosi Samsung si, mai ales, ce ecran. Va avea Samsung Galaxy S5 ecranul 1440p (la rezolutie de 2560 x 1440 de pixeli) despre care vorbea mai multa lume zilele acestea? Ei bine, in seara asta asteptarea se incheie si vom afla.

Din momentul inceperii evenimentului Samsung Unpacked Episode 1, la ora 9 a Romaniei, acesta poate fi vazut in direct, live video, mai jos.

Asteptam comentariile voastre cu privire la lansarea Samsung Galaxy S5, mai jos.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *