MWC 2014: Mini-router 3G portabil TP-LINK M5360

TP-LINK anunta la Mobile World Congress 2014 mini-routerul portabil TP-LINK M5360, un dispozitiv MiFi cu conexiune 3G si acumulator incorporat, foarte bun pentru crearea unui hotspot wi-fi in conditii de portabilitate.

Conexiunea poate fi partajata cu pana la 10 dispozitive simultan, router-ul fiind compatibil cu conexiuni broadband 3G (HSPA+) cu o viteza de download de pana la 21.6Mbps si 5.76Mbps upload. Este un dispozitiv compact care incorporeaza o baterie interna de 5200 mAh ce poate oferi o autonomie intre 16 si 26 de ore, in cazul folosirii aplicatiilor uzuale  de navigare pe internet si email, sau de pana la 16 – 17 ore la rularea aplicatiilor care consuma banda, cum ar fi cele de streaming video.

TP-LINK M5360

Dispozitivul TP-LINK M5360 poate fi reincarcat prin cablu micro USB de la laptop, de la un incarcator portabil sau prin intermediul adaptorului inclus. Misto este faptul ca poate fi folosit la randul lui in rol de baterie externa, pentru alimentarea telefonului sau tabletei.

Are display OLED prin intermediul caruia se pot verifica informatii precum modul de operare, datele legate de trafic, statusul Wi-Fi, numarul utilizatorilor conectati, puterea semnalului, starea conexiunii la internet, a bateriei sau tipul retelei disponibile (2G sau 3G). In plus, TP-LINK M5360 are slot pentru card microSD cu suport de pana in 32GB, pentru a putea fi folosit ca dispozitiv de stocare.

Va fi disponibil in Romania din luna august a acestui an. Nu am aflat detalii legate de pret.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *