Oppo Find 7 ar putea veni cu camera de 50 de megapixeli

Oppo Find 7, viitorul model al chinezilor de la Oppo, ar putea avea o camera de nu mai putin de 50 de megapixeli, peste cea a lui Nokia Lumia 1020, testat recent de noi.

Asta daca e sa ne luam dupa o imagine facuta, se zice, cu el care a aparut pe internet recent. Imaginea, pe care o puteti vedea la dimensiuni maxime aici, are o rezultie de 8160 x 6120 de pixeli. O privire in datele EXIF spune ca e facuta cu Oppo Find 7 (nu ca nu se poate umbla si acolo daca e cazul).

Oppo Find 7 EXIF

Altceva decat ca e intr-adevar o poza buna nu stiu daca se poate spune din atat. Restul de specificatii zvonite se refera la un display de 5,5 inchi la 2560 x 1440 de pixeli rezolutie (o versiune mid-range ar urma sa aiba un display de 5 inchi 1080p) si la un procesor Snapdragon 801.

Daca va fi asa, Oppo Find 7 va fi un smartphone mai mult decat interesant.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *