Primul videoclip oficial de prezentare al lui Samsung Galaxy S5

Noul super-smartphone Samsung Galaxy S5 a fost lansat cu surle si trambite saptamana trecuta la MWC 2014 in Barcelona, in cadrul unui eveniment la care au fost prezenti cateva mii de invitati. Un eveniment fastuos umbrit de faptul ca site-urile americane au dezvaluit toate surprizele chiar de la inceputul lui. Unii spun ca asa este in marketing, eu insa am fost dezamagit.

Lansare Samsung Galaxy S5

Galaxy S5 este unul dintre cele mai asteptate terminale ale momentului. Poate ca aveam mai multe asteptari de la el, alimentate si de zvonistica premergatoare lansarii oficiale, insa nu pot spune ca ma dezamageste. Poate doar la design, as fi vrut ca S5 sa fie diferit de predecesorii sai, sa aiba un look mai premium. Dar are o fisa tehnica foarte buna si cateva functii interesante, pe care de-abia astept sa le pun la treaba.

Iata ca de-abia dupa o saptamana au urcat pe net primul videoclip oficial de prezentare al lui Galaxy S5. Ma gandeam ca va intereseaza, asa ca vi-l arat si voua.

Lansare Samsung Galaxy S5

In acesta sunt descrise principalele functii ale noului terminal. In prezentare se pune accent:

 • pe calitatea afisarii ecranului Super Amoled de 5.1 inchi cu rezolutie full HD;
 • pe fisa tehnica superioara (procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.5 Ghz, stocare de 16/32GB expandabila prin carduri microSDXC cu o capacitate de pana in 128GB, 2GB RAM, NFC, Wi-Fi AC, USB 3, Bluetooth 4.0, acumulator de 2800mAh);
 • pe sistemul de focalizare performant al camerei de 16Mpix;
 • pe functia software Selective Focus care permite alegerea zonei de clar in pozele realizate (sper ca au platit drepturi de autor la Lytro);
 • pe functia HDR care surprinde detaliile unui cadru chiar si in situatii de “contre jour”;
 • pe vitezele de transfer superioare ale modulului wireless de tip AC, asistat de functia Download Booster;
 • pe aplicatiile de fitness;
 • pe senzorul de puls;
 • pe capacitate de rezistenta la apa si la praf (IP67);
 • pe modul UltraPower care ajuta la cresterea autonomiei de functionare a terminalului;
 • pe cititorul de amprente si functiile de securitate adiacente.

Sa nu mai pierdem timpul. Il puteti viziona in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *