Prestigio MultiCenter face din televizor un Smart TV cu Android

Prestigio MultiCenter este o noua gama de produse a celor de la Prestigio. Ambele ruleaza Android si te ajuta sa iti transformi televizorul intr-un Smart TV cu Android.

Cele doua dispozitive ruleaza Android 4.2 si se conecteaza la televizor prin HDMI, oferind redare de continut la rezolutie Full HD pe ecranul televizorului. Continutul poate fi de internet sau din surse externe. Ambele au procesoare procesor dual core ARM Cortex-A9 si cate 1GB de memorie RAM, precum si o memorie interna de 4GB, extensibila cu pana la 32GB prin card microSD.

Prestigio MultiCenter Box (imaginea de sus) are si port LAN, deci il poti folosi cu o conexiune la reteaua de acasa; are si port AV, daca ai un televizor mai vechi, precum si doua porturi USB, pentru conectarea de varii dispozitive.

Varianta Mini (imaginea de mai jos) costa 329 de lei, in timp ce Prestigio MultiCenter Box este disponibil la 399 de lei.

Prestigio MultiCenter

Mai multe detalii despre cele doua dispozitive sunt disponibile pe site-ul celor de la Prestigio.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *