Tableta Saptamanii: ASUS Transformer T100

Tableta pe care o propunem saptamana aceasta este modelul ASUS Transformer T100, care are un pret redus cu 100 de lei pe emag.ro. De remarcat faptul ca Transformer T100 nu este doar o simpla tableta, ci un sistem portabil hibrid, care poate fi utilizat si in rol de laptop.

In plus, functioneaza cu Windows 8.1, un sistem de operare mult mai util la activitatile productive din punctul nostru de vedere.

Asus Transformer T100Specificatiile tabletei sunt urmatoarele: ecran de 10.1 inchi cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, procesor Intel Atom Z3740 tactat la 1.33 Ghz, 2GB memorie RAM, stocare interna de 64GB expandabila prin carduri microSDXC. Pe tableta gasim un port microHDMI iar pe tastatura cu andocare unul USB 3.0.

Tableta cantareste aproximativ 1Kg, astfel ca nu va fi o povara la transport.

Are o configuratie potrivita activatilor uzuale, cum ar fi cele de editare sau vizualizare documente office, navigare pe internet, mesagerie instant, posta electronica, editare foto  etc. Poate oferi fara probleme suportul si la vizualizarea materialelor video High Definition.

Asus Transformer T100

Daca vreti sa aflati mai multe detalii desprea ea, puteti citi review-ul nostru.

Pe emag.ro, Transformer T100 costa acum aproximativ 1700 Lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *