Muzica de vineri: BlackWolf

Subiectul acestei editii a Muzicii de vineri sunt BlackWolf, o trupa engleza tanara, dar care nu pot sa spun decat ca suna excelent.

De data asta nu putem vorbi despre ani de cariera, o multime de albume si turnee mondiale. Nu de alta, dar primul lor LP, care poarta denumirea de “The Hunt” a aparut pe 2 martie, anul curent, adica acum ceva mai putin de o saptamana. Albumul a fost realizat in urma unei campanii Kickstarter care a avut succes, fiind finantata pe jumatate dupa primele noua zile si in intregime cateva saptamani mai tarziu.

Trupa din Bristol mai are la activ un EP, precum si un turneu in deschiderea celor de la The Union. Se pregatesc sa plece in turneu cu mai cunoscutii The Answer.

Revenind la BlackWolf, trebuie spus ca albumul suna foarte, foarte bine. Are si o atitudine rock sanatoasa, dar si o sensibilitate blues care nu are cum sa nu iti transmita lucruri.

Incepem cu single-ul din noiembrie anul trecut, aflat si el pe noul album. Se numeste “Mr. Maker” si mie mi-a placut foarte tare (de altfel, are si aprobarea colegului Bogdan Petre, asa ca puteti gusta cu incredere).

A doua piesa BlackWolf cu care va delectati urechile inainte de weekend se cheama “Keep Moving On”, fiindu-i dedicat si un videoclip.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *