Canon Powershot D30 – poate fi scufundata pana la o adancime de 25 de metri

Canon anunta compacta tough Powershot D30, potrivita celor care vor sa surprinda imagini foto-video in apa sau in conditii impropii unei camere foto obisnuite.

Aceasta poate fi scufundata pana la o adancime de 25 de metri, poate rezista cu succes socului unui caderi de la o inaltime de doi metri si functioneaza fara probleme la temperaturi de  pana la -10° C sau +40° C.

Canon Powershot D30

Alte specificatii ar fi urmatoarele: senzor CMOS de 1/2.3 inchi cu o rezolutie de 12.1MPix, sistem de focalizare in 9 puncte, lentile cu zoom 5x (28 – 140mm) si deschidere a diafragmei F3.9-F4.8, plaja ISO 100-3200, rafala la 2cps, ecran de 3 inchi si GPS. Nu are modul Wi-Fi. Este capabila sa filmeze la rezolutii full HD.

Din cate am inteles, Powershot D30 va fi disponibila din luna aprilie, la un pret aproximativ de 300 de Euro.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul oficial Canon.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *