ASROCK la CeBIT 2014 – cateva imagini

Primul stand la care am zabovit la CeBIT 2014 a fost cel al taiwanezilor de la ASROCK, un important producator de placi baza prezent si pe piata romaneasca. Din cate am inteles, ca numar de unitati vandute, sunt pe locul doi in Romania, dupa ASUS.

Am vazut acolo cam toata gama lor de placi de baza – noile mini-ITX pe platforma Intel Bay Trail-D, modelele de gaming sau overclocking dedicate entuziastilor (X79 Champion, Z87 OC Formula, Z87 Killer si altele), pe cele din seria Extreme (X79 Extreme 11, Z87 Extreme 11/AC si altele ), dar si modelele dedicate sistemelor profesionale workstation sau server. ASROCK au placi de baza atat pentru platformele Intel cat si pentru cele AMD.

De asemenea, pe langa sistemul ASROCK M8, pe care vi l-am prezentat si noi, am remarcat si alte mini-sisteme barebone, care pot fi excelente solutii HTPC. Cum ar fi modelele Vision X Series, Vision HT Series si Mini Series. Revin cu detalii despre ele cat de curand. Mentionez ca la acestea trebuie sa va cumparati separat procesorul, memoria RAM si solutia de stocare.

Cateva imagini cu spatiul expozitional ASROCK de la CeBIT 2014, in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *