Panasonic CF-AX3 – vazut la CeBIT 2014

Am vazut cateva echipamente portabile interesante in spatiul expozitional Microsoft de la CeBIT 2014. De altfel cred ca acolo este cea mai mare concentrare de gadget-uri pe metru patrat, targul fiind in general unul B2B, dedicat solutiilor si serviciilor enterprise.

Primul dintre ele ar fi ultrabook-ul Panasonic CF-AX3, un echipament subtire si usor din categoria Toughbook care poate supravietui fara probleme unei caderi accidentale de pe birou.

In primul rand ca mi-a placut cum arata, are un design modern dar elegant, facut pentru aproape toate gusturile. Are un sistem de balamale care ii permite rotirea ecranului la 360 de grade, astfel ca poate fi transformat imediat intr-o tableta. Am remarcat ca ecranul are finisare mata, desi este tactil. Nu cred sa fi vazut pana acum un astfel de ecran.

Modelul Panasonic CF-AX3 expus acolo avea urmatoarea configuratie: ecran de 12.5 cu o rezolutie full HD, procesor dual-core Intel Core i5-4300U tactat la 1.9Ghz cu Hyper Threading si Turbo Boost, placa grafica Intel HD, 8GB memorie RAM, stocare interna pe un SSD de 256GB. Specificatii care il recomanda pentru orice tip de activitate de business.

Cantareste cam 1.1 Kg si promite o autonomie de peste 10 ore.

Avem si un videoclip de la fata locului.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *