Toate specificatiile HTC All New One, dezvaluite neoficial

HTC All New One, viitorul model flagship al celor de la HTC, are toate sansele sa nu fie deloc o necunoscuta la data lansarii sale. Cei de la GSM Arena au pus mana pe un pliant destinat personalului de vanzari, care prezinta cam toate detaliile viitorului model HTC All New One, cunoscut si sub numele de M8.

Conform acestuia, cele doua camere de pe spate vor permite refocalizarea imaginilor (cum am vazut la Nokia Lumia 1020). Camera se pare ca nu va filma 4K, ci va ramane la 1080p.

Aparatul va avea dimensiuni de 146 x 70 x 9.35 m si o greutate de 160 de grame, iar ecranul 1080p va fi de 5 inchi. Procesorul ar fi un Snapdragon 801 la 2.3 GHz, iar bateria – de 2600 mAh.

Spatiul de stocare intern va fi de 16GB, dar nu va lipsi slotul microSD. Un alt aspect interesant ar fi prezenta unui barometru la All New One.

Cum pana pe 25 martie nu mai e foarte mult, ramane sa vedem daca se confirma totul.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *