CeBIT 2014: sisteme all-in-one cu Android de la Acer

In hala dedicata reseller-erilor de la CeBIT 2014 am trecut si pe la zona expozitionala ACER, unde am vazut cateva gadget-uri interesante.

Primele despre care o sa va spun cateva cuvinte sunt sistemele all-in-one cu Android Acer AIO  DA241HL si Acer AIO DA223HQL. Incep sa apara tot mai multe astfel de echipamente cu Android, utile mai degraba in mediile casnice as spune eu.

ACER DA241HL

Modelul Acer AIO DA241HL are un ecran de 24 inchi cu rezolutie full HD, procesor quad-core Nvidia Tegra 3 tactat la 1.6GHz, 1GB memorie RAM, doua porturi USB 2.0, cititor de carduri SDHC si compatibilitate MHL, utila la conectarea unui smartphone si vizualizarea imaginilor de pe acesta.

La pachet vine cu tastatura si mouse. Lucreaza pe bazele sistemului de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Desi Tegra 3 este un procesor destul de vechi, este in stare sa asigure accesul in orice aplicatie de Android. Pot fi urmarite fara probleme pe el chiar si materiale video HD.

Are un pret in jurul a 400 de Euro.

Acer DA223HQL

Sistemul all-in-one Acer AIO DA223HQL are un ecran de 21.5 inchi (55cm), tot cu rezolutie full HD, procesor Qualcomm quad-core la 1.2Ghz, stocare interna de 16Gb, 1GB memorie RAM, porturi USB 2.0,  cititor de carduri SD, port HDMI, este compatibil MHL si functioneaza pe bazele sistemului de operare Android 4.2.1 Jelly Bean.

De remarcat ca are un acumulator intern, astfel ca poate fi mutat fara probleme din camera in camera. De asemenea, poate fi utilizat ca monitor extern pentru sistemele cu Windows 8.

Acer DA223HQL are un pret in jurul a 650 de Euro.

Cateva imagini cu cele doua sisteme, in continuare.

Avem si un videoclip cu cele doua sisteme de la fata locului.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *