Brasovul, vazut de sus

Mi-a placut Brasovul inca de cand l-am batut prima data la pas in studentie, cand mergeam cu prietenii acolo sa ne distram pentru cateva zile. Insa de-abia acum ii apreciez la adevarata valoare farmecul, fiind unul dintre orasele in care ma simt excelent ori de cate ori vin. In tinerete aveam treaba cu altele, ce tin mai degraba de voie buna. Acum ii admir casele si cartierele vechi, aerul boem de oras istoric la nivel european, oamenii parca mai calmi si mai zambitori, care isi traiesc linistiti viata. Imi place sa ma plimb alene pe stradutele vechi si stramte, sa descopar de fiecare lucruri noi, pe care nu le mai vazusem.

Insa este prima data cand am facut cateva instantanee cu Brasovul vazut de sus, de pe drumul ce duce spre Poiana, de la Turnul Alb si de la Cetate. Daca il privesti din aceste locuri, uiti pentru moment ca esti in Romania, te simti ca intr-o tara vestica, Brasovul nefiind cu nimic mai prejos decat alte orase europene.

Deci, cateva instantanee turistice, fara pretentii artistice si facute oarecum in graba, in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *