Sisteme all-in-one cu Android de la AOC

Vad ca apar tot mai multe sisteme all-in-one cu ecran mare si sistem de operare Android. Dupa ce am vazut la CeBIT modelele de la Acer, iata ca si AOC anunta doua astfel de echipamente. Este vorba de modelele a2272Pw4t si a2472Pw4t, cu ecrane IPS tactile de 21.5 inchi, respectiv 23.6 inchi, ambele cu rezolutie full HD.

In ambele cazuri, sistemul de operare Android si aplicatiile aferente lucreaza cu ajutorul unui procesor quad-core Nvidia Tegra T33 tactat la 1.6GHZ, a 2GB memorie RAM, capacitatea de stocare interna fiind de 8GB. Ambele au Wi-Fi de tip N si port Ethernet RJ45.

AOC Android

Modelul mai mic vine cu Android 4.1 iar celalalt cu Android 4.2. De asemenea, cel cu ecran mai mic are 2 porturi USB 2.0 iar celalalt pluseaza cu inca unul microUSB compatibil OTG (pentru solutiile de stocare On-The-Go). Au si camera web pentru videochat.

Bineinteles ca ambele pot lua si rolul de monitor pentru sistemele cu Windows, avand porturi de conectare VGA si HDMI. Insa nu sunt compatibile cu functiile multitactile din Windows 8.

Au o configuratie destul de buna la accesarea oricarei aplicatii de Android. Chiar sunt curios daca jocurile de Android sunt la fel de fluente pe ecrane atat de mari. Sunt curios daca utilizatorii vor adopta astfel de sisteme cu Android si cu ecran mare, utilizabile doar pentru divertisment si informare. Voi ce parere aveti?

Modelul a2272Pw4t costa 2000 de Lei iar cel a2472Pw4t 2200 Lei. Ambele vor fi pe piata din luna aprilie.

Puteti afla mai multe detalii pe site-ul oficial AOC.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.