Prestigio MultiPhone 7500: smartphone quad-core cu ecran Full HD

Prestigio MultiPhone 7500 este celo mai nou membru al gamei de smartphone-uri ale brandului si vine cu un ecran de 5 inchi la rezolutie Full HD. Ecranul foloseste tehnologie OGS, motiv pentru care producatorul promite ca e mai luminos si permite realizarea unui dispozitiv mai subtire.

Smartphone-ul are o camera de 13 megapixeli cu autofocus si blit, camera secundara fiind de 8 megapixeli. Bateria e de 2300 mAh si nu lipseste nici tehnologia NFC.

Smartphone-ul este unul cu procesor quad-core – s-a folosit un MT6589T la 1,5 GHz si 1 sau 2GB de memorie RAM, in functie de varianta. Cea cu 1GB are memorie interna de 16GB, in timp ce cea cu 2GB are 32GB. In functie de acest lucru difera si pretul, care este de 1299, respectiv 1149 de lei.

Cea de-a doua varianta va fi disponibila luna viitoare, in timp ce prima va fi pe piata din aceasta luna.

Prestigio MultiPhone 7500 va fi disponibil pe alb si negru si va veni la pachet cu o husa.

Sper sa va putem oferi cat de curand un test. La prima vedere, lucrurile arata interesant.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *