Primele reclame HTC One M8, cu Gary Oldman in prim-plan

Primele reclame HTC One M8 au aparut deja, la putin timp dupa ce HTC a facut anuntul oficial de lansare a noului sau flagship.

In prim-planul acestora se afla actorul Gary Oldman (dupa ce HTC a avut o colaborare si cu Robert Downey Jr.). Gary Oldman subliniaza in cele doua reclame ca HTC nu face telefoane pentru toata lumea, nelaudand deloc functiile noului HTC One M8. Ba chiar incurajeaza potentialul cumparator sa isi faca propria parerea si sa “ask the internet”, ceea ce probabil n-o fi o idee rea, atata vreme cat majoritatea parerilor au fost cat se poate de pozitive.

Sa aruncam o privire la primele reclame HTC One M8, in cele ce urmeaza.

Iat-o pe prima (nu-l vezi chiar zilnic pe Gary Oldman zicand “blah blah blah” de mai multe ori : ) ):

Si pe cea de-a doua:

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *