GOCLEVER Insignia 785 PRO, tableta cu procesor Intel Atom

GOCLEVER Insignia 785 PRO este primul astfel de dispozitiv al producatorului care foloseste un procesor Intel Atom. Este vorba despre un Intel Atom Z2580 la o frecventa de 2 GHz.

Tableta, care are un design foarte similar cu modelul Orion 785, testat de noi recent, are un ecran IPS de 7.85 inchi, la o rezolutie de 1024 x 768 de pixeli, intr-un format de imagine de 4:3. GPU-ul este un PowerVR SGX544, in timp ce memoria RAM DDR2 este de 16GB. Spatiul de stocare intern este de 16 GB dar, in buna traditie a tabletelor Android, nu lipseste slotul destinat unui card microSD.

Camerele sunt de 5 si 2 megapixeli, iar tableta promite 5 ore de functionare continua, acumulatorul fiind de 4600 mAh.

Ruleaza Android 4.2.2 si costa 749 de lei.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *