Logitech Ultrathin Touch Mouse disponibil in Romania

Logitech Ultrathin Touch Mouse, un mouse potrivit pentru a fi utilizat cu un ultrabook sau MacBook, datorita designului si nu numai, este disponibil si la noi.

Acesta este subtire si usor, motiv pentru care il poti purta cu tine fara sa fii incomodat, si are o suprafata tactila care simplifica navigarea in interfata Windows 8 sau utilizarea functiilor multi-touch ale OS X.

Foloseste Logitech Easy Switch pentru a se conecta la mai multe dispozitive in acelasi timp, comutarea fiind foarte simpla, iar energia si-o ia prin USB. Logitech spune in comunicat ca o ora de utilizare necesita un singur minut de incarcare. Daca o fi asa sau nu, vom afla cand incercam.

Costa 359 de lei si e disponibil in doua versiuni: T630 e negru, iar T631 for Mac e alb.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *