Muzica de vineri: California Breed

California Breed e trupa autoare a piesei pe care o ascultam in aceasta Muzica de vineri. Este o trupa tanara, al carei prima piesa promite lucruri bune pentru viitor.

Si acum ca am terminat cu acest cliseu, o sa zic ca poate ca o fi California Breed o trupa tanara, in sensul ca inca nu a scos primul album, dar avand in vedere cine e in ea, eu zic ca ne putem astepta la ceva foarte bun. Pentru ca da, si California Breed poate intra in categoria supergrup.

Cand il ai la bas si voce pe Glenn Hughes (Deep Purple, Black Sabbath si, mai ales, o cariera solo de luat in seama), iar la tobe pe Jason Bonham (fiu al lui John Bonham si baterist excelent, care i-a luat de mai multe ori locul tatalui sau la Led Zeppelin), lucrurile doar asa pot fi numite. Lor li se alatura mai tanarul Andrew Watt, care arata din plin in aceasta prima piesa ca are ce sa caute acolo.

Bonham si Hughes au ajuns sa formeze acest proiect dupa destramarea celuilalt supergrup din care au facut parte amandoi, Black Country Communion (in care mai erau alti doi domni, Joe Bonamassa si Derek Sherinian). Tot raul spre bine, pentru ca “Sweet Tea” suna excelent. Astept cu drag discul.

Si pentru ca ne aflam la capitolul numit Glenn Hughes, sa ascultam si o colaborare a sa cu o alta legenda, Tony Iommi, mastermindu-ul Black Sabbath. “Dopamine” se numeste.

Weekend placut, cu multa muzica buna!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *