Nokia 3310 with PureView, anuntat oficial

Nokia 3310 with PureView a fost anuntat oficial, deci momentul asteptat de milioane de utilizatori a sosit. Varianta actualizata, cu camera PureView si Windows Phone, a legendarului terminal al finlandezilor exista in sfarsit.

Noul aparat are o carcasa foarte similara celei originale, in mai multe culori, iar sistemul de operare, asa cum se vede in imagini, e adaptat sa afiseze curbat tile-urile de pe margine, o inovatie cu siguranta. Displayul lui Nokia 3310 with PureView este de 3 inchi, la o rezolutie WXGA.

Poate cel mai interesant aspect este camera, una PureView de 41 de megapixeli, precum cea a lui Lumia 1020, despre care am scris pe larg aici.

Intreaga lista de specificatii a interesantului terminal este disponibila pe site-ul Nokia aici.

Ei bine, exista o singura problema majora pe care o are Nokia 3310 with PureView. Nu exista, fiind doar o farsa de 1 aprilie a producatorului, oricat de tare si-ar dori unii sa il aiba in buzunar.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *