Google Street View: Vizite la templele din Angkor Wat

Google Street View isi mareste oferta de cacaltorii virtuale cu templele din Angkor Wat, situate in Siem Reap, Cambodgia.

Acestea sunt unele dintre cele mai interesante locuri de vizitat din Asia de Sud-Est, motiv pentru care Google Street View s-a folosit de toata aparatura din dotare pentru a le captura in intreaga lor splendoare.

Peste 90.000 de imagini panoramice ale templelor exista acum pe Street View, capturile fiind facute la rasaritul soarelui, in peste 100 de temple.

Detalii sunt disponibile aici, iar Templul Bayon, poate cel mai popular dintre aceste monumente, poate fi vizitat in Google Street View mai jos.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *