Logitech Bluetooth Audio Adapter – Transforma sistemul audio in unul wireless

Logitech lanseaza o dracie audio numita Bluetooth Audio Adapter care iti poate transforma sistemul audio intr-unul wireless.  Practic, acesta se ataseaza la boxe prin intermediul firelor (conectori RCA sau jack de 3.5mm) iar comunicarea dintre el si player-ul audio (smartphone, tableta, laptop) se face prin conexiune bluetooth. Poate fi utilizat atat impreuna cu boxe de computer cat si cu sisteme audio mai performante care au amplificator.

Logitech Bluetooth Audio Adapter

Permite conectarea a pana la doua dispozitive simultatn si poate primi semnal audio de la oricare dintre ele printr-o simpla apasare de buton. Este in stare sa receptioneze semnal de la o distanta de 15 metri.

Logitech Bluetooth Audio Adapter va fi disponibil in Romania din luna mai la un pret recomandat de 199 Lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *