Latitude Rugged Extreme – Portabile cu muschi de la DELL

Dell anunta lansarea a doua portabile tough Dell Latitude Rugged Extreme, construite special pentru utilizarea in conditii dificile. Acestea sunt laptopul Dell Latitude 14 Rugged Extreme si portabilul Dell Latitude 12 Rugged Extreme, un echipament convertibil rigidizat, capabil sa se transforme intr-o tableta.

Dell Latitude Rugged Extreme

Portabilele Dell Latitude Rugged Extreme pot fi utilizate cu succes in medii nefavorabile, fiind rezistente la praf, socul unei caderi de la o inaltime de 1.8 metri, umiditate, lichide varsate, vibratii, temperaturi extreme si alte conditii dificile in care care isi desfasoara activitatea utilizatorii din armata, siguranta publica, productie sau interventii rapide.

Latitude Rugged Extreme
Latitude 14 Rugged Extreme

Cum Latitude este o gama destinata mediului business, acestea au parte de solutii de securitate avansate. Noile laptopuri includ tehnologia Intel® vPro, pentru o administrare eficienta, modul TPM1.2 (Trusted Platform Module), solutii de criptare prin Dell Data Protection | Encryption si autentificare avansata prin ControlVault.

Latitude Rugged Extreme
Dell Latitude 12 Rugged Extreme

Echipamentele au o autonomie de lucru crescuta, de pana in 8.5 ore pentru modelul de 12 inchi si de pana in 14 ore pentru cel de 14 inchi, procesoare Intel Core de generatia a 4-a, stocare pe SSD-uri de pana in 512GB, pana la 16GB memorie RAM. Modelul de 14 inchi poate fi configurat cu o placa grafica suplimentara.

Modelul convertibil are o camera de 8Mpix cu blit. Ambele echipamente au ecran perfect lizibil in lumina puternica a soarelui, tastatura cu iluminare, GPS, modul 3G si port USB 3.0 pentru un transfer rapid al datelor.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *