De weekend – Sydney miniatural

Ca tot este o duminica tare friguroasa, merita sa pierdem cateva minutele urmarind acest videoclip realizat in indepartatul Sydney, un oras superb pe care multi dintre noi nu-l vor vizita vreodata la pas. Gratie internetului, avem astfel ocazia sa vedem pe ecranul laptopului sau al computerului multe dintre locurile frumoase de pe planeta si sa ne facem planuri de calatorii. Vise frumoase de cele mai multe ori…

Efectul de miniaturizare a fost adaugat post-procesare. Fotografiile au fost facute cu camere Canon 5D MarkIII si Canon 7D, ajutate de lentilele Canon 16-35mm f/2.8, 70-200mm f/2.8, 24mm f/1.4, Zeiss 50mm 1.4. Pentru time-lapse s-a folosit LRTimelapse si After Effect.

Asa ca, va invit sa vedeti acest videoclip cu Sydney in miniatura.

Tiny Sydney from Filippo Rivetti on Vimeo.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *