Noua tableta Samsung?

Samsung au lansat anul asta o gramada de tablete cu Android, cu ecrane de 7, 8, 10 si chiar 12 inchi, la preturi pentru toate buzunarele. Chiar am putea spune ca au acoperit cam toate segmentele de piata pentru prima parte a anului.

Iata ca ei nu gandesc chiar asa, daca ar fi sa ne luam dupa zvonuri. Se pare ca va fi lansata cat de curand o noua tableta Samsung, cu specificatii chiar interesante. Si, din experienta pot spune ca nu iese foc fara fum.

Tableta Samsung

Noua tableta Samsung se va numi SM-TM800, va avea un ecran Super Amoled de 10.5 inchi cu o rezolutie de 2560 × 1600 pixeli, un procesor quad-core Snapdragon 801 sau altul Exynos (in functie de piata de desfacere), 2GB memorie RAM, camera de 8MPix pe spate si inca una de 2MPix in fata,  stocare interna de 16/32/64GB plus un slot microSD, conectivitate USB 2.0, acumulator de 7900mAh.

Bineinteles ca va sosi in doua variante de conectare: una doar cu Wi-Fi si alta cu Wi-Fi si 4G.

Noua tableta Samsung va functiona pe bazele sistemului de operare Android 4.4.2.

Dupa cum am spus si cu alta ocazie, am impresia ca Samsung vrea sa inunde piata cu tabletele sale. Si, din cate vad, are puterea sa o faca. Poate ca noua tableta Samsung va sosi si cu un design diferit, care sa o diferentieze de celelalte. Dar nu prea as crede. 😀

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *