Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse

Misto mouse de gaming lanseaza Logitech. Se numeste Logitech G502 Proteus Core, arata intr-un mare fel si este dedicat in special impatimitilor de gaming. Sincer sa fiu, chiar si langa laptopul meu i-ar sta foarte bine, desi el este mai degraba obisnuit cu activitati de office si internet.

Hai sa urmarim prezentarea video oficiala.

Dupa cum vedeti, este un mouse configurabil in functie de preferintele fiecaruia. Pe langa cele 11 butoane programabile, aveti la dispozitie 5 greutati de 3.6 grame pentru a-l echilibra conform stilului vostru.

Logitech G502 Proteus Core

Logitech G502 Proteus Core se lauda cu cel mai bun senzor din piata, care ii permite sa raspunda eficient pe aproape orice suprafata. De asemenea, butoanele sunt garantate la 20 de milioane de click-uri.

Logitech G502 Proteus Core are un pret de aproximativ 80 USD in SUA. In Europa va fi disponibil din aceasta luna la pretul de 80 de Euro.

Mai multe detalii despre el puteti afla de aici.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *