Trek Micro A12 – Micro-boxa portabila de la TDK

TDK este un brand recunoscut pentru sistemele sale portabile, prezent la comercializare si in Europa. Iata ca acum lanseaza in Japonia o micro-boxa portabila numita Trek Micro A12.

Aceasta poate fi imperecheata cu smartphone-ul sau tableta prin intermediul Bluetooth 2.1, are NFC pentru o conectare mai rapida dar si functie TrueWireless Stereo, pentru a forma din doua unitati un mini-sistem stereo. Face galagie de numai 3W.

TDK Trek Micro Audio A12

A fost construita special pentru utilizarea in medii deschise, astfel ca este rezistenta la stropirile cu apa. Poate fi purtata extrem de usor pentru ca are o greutate de numai 182 de grame.

Are un acumulator intern care ii confera o autonomie de 6 ore. Acelasi acumulator are nevoie de 3 ore pentru a se incarca complet prin intermediul portului USB.

In Japonia micro-boxa TDK costa echivalentul a 53 de Euro.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *