Robert Downey Jr. vrea sa iti cumperi un HTC One M8 (video)

Robert Downey Jr. apare in cel mai nou clip de promovare pentru HTC One M8. Asta pentru ca o singura vedeta de la Hollywood nu putea fi suficienta pentru promovarea smartphone-ului.

Daca in primele clipuri (care mie mi s-au parut chiar inspirate), a fost prezent Gary Oldman, acum este randul lui Robert Downey Jr. De fapt, Iron Man are un contract cu HTC care se zice ca ar fi pe la 12 milioane de dolari pe doi ani, deci era pacat sa nu fie folosit.

Ca mie clipul imi da senzatia ca omului i s-a pus in fata un text pe care sa-l citeasca, e adevarat. Pe de alta parte, un actor bun face ceva interesant si dintr-o partitura mai putin interesabte. Iar Robert Downey Jr cu siguranta intra in aceasta categorie, motiv pentru care a iesit ceva destul de haios.

Va las sa va faceti propria parere:

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *