Coolpix S810c – Noua compacta cu Android de la Nikon

Nikon lanseaza inca o camera compacta cu sistem de operare Android, Coolpix S810c. Va fi pe piata din luna mai, la un pret de 350USD. Cred ca in aceeasi perioada va fi si in Europa, inclusiv la noi in tara. Pretul, bineinteles, va fi in jurul a 350 de Euro.

Camera Nikon vine cu sistem de operare Android 4.2.2 Jelyy Bean si ofera acces in Play Store. Bineinteles, dispune de Wi-Fi pentru conectarea la internet. Producatorii nu detaliaza fisa tehnica pe care se bazeaza functiile inteligente Android. Dar le vom afla noi pana la urma. Momentan stiu doar ca are capacitate de stocare interna de 4GB si ca este compatibila cu carduri microSD pentru extinderea acesteia. De mentionat ca doar 1GB din spatiul de stocare intern este disponibil pentru depozitarea fotografiilor si filmarilor.

Nikon Coolpix S810c

La partea foto, Coolpix S810c are un senzor BSI CMOS  de 1/2.3 inchi cu o rezolutie de 16MPix, lentile cu un zoom optic 12x si o deschidere a driafragmei f/3.3-6.3, sistem de stabilizare Lens-Shift Vibration Reduction (VR), plaja ISO pana la 3200, sistem de autofocus in 9 puncte, timp minim de expunere de 1/4000 sec, ecran tactil de 3.7 inchi, capacitate de filmare 1080p/30fps si de fotografiere cu o cadenta de 8fps. In mod macro este in stare sa focalizeze de la o distanta de 2cm.

Pare a fi mai buna decat primul model de camera compacta Nikon cu Android. Chiar sunt curios sa vad cum se comporta.

Alte cateva imagini cu Nikon Coolpix S810c, in continuare.

Nikon Coolpix S810c

Nikon Coolpix S810c

Nikon Coolpix S810c

Mai multe detalii tehnice pot fi aflate din pagina oficiala Nikon Romania.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *