Eveniment lansare HTC One M8 in Romania (in cateva imagini)

HTC One M8, noul varf de gama al taiwanezilor, a fost lansat astazi in Romania. Evenimentul, unul destul de sofisticat de altfel, a avut loc in Gaia Boutique Club din Bucuresti. A fost o adevarata desfasurare de forte din partea celor de la HTC Romania, cu antren si multi invitati din partea media, fie ca a fost vorba de presa scrisa, agentii de stiri, televiziuni sau bloguri.

De retinut faptul ca noul HTC One M8 va fi prezent chiar de maine la comercializare, atat la operatorii de telecomunicatii Orange Romania, Vodafone Romania si Cosmote Romania, cat si la principalii retaileri. Utilizatorii pot alege intre variantele de culoare Gunmetal Gray si Glacial Silver.

Dupa cum spuneam, a fost un eveniment sofisticat, lifestyle, care a avut cam tot ceea ce trebuie pentru a fi pe placul invitatilor.

Bineinteles, pasionatii de tehnologie au avut ocazia sa butoneze si sa incerce noul super-smartphone. Chiar au fost amenajate zone speciale pentru testarea sistemului de sunet Boomsound si a functiei foto UFocus, care permite refocalizarea zonei de interes dintr-o fotografie.

Amfitrioni au fost Bogdan Serban (de la Radio Guerilla), Mihai Nodea (seful HTC Romania) si Marko Savkovic (HTC Head of Product Marketing for Partner Markets), care ne-au prezentat principalele functii si calitati ale smartphone-ului. Normal, din punctul lor de vedere este cel mai bun si mai performant smartphone actual.

In continuare cateva imagini din cadrul evenimentului. Revin cat de curand si cu primele mele impresii despre HTC One M8, un smartphone care nu m-a lasat deloc nepasator si pe care voi avea ocazia sa-l testez in zilele urmatoare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *