Aplicatie Romana pentru BAC destinata terminalelor Android

O aplicatie Romana pentru BAC pentru Android este disponibila in Google Play Store, fiind perefecta pentru cei care vor sa aiba de unde sa copieze sa repete ceea ce au invatat deja.

Aplicatia este gratuita si, chiar daca este relativ simpla, isi face bine treaba. Contine o gramada de comentarii pe scurt, iar cei care au facut-o spun ca scopul ei este sa iti permita sa inveti fara sa mai cari dupa tine manualele si caietele de romana. Este inca in stadiu de dezvoltare, dar sunt sigur ca pana la examenul de bacalaureat va contine tot ceea ce este necesar.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play Store aici.

Daca dai bacalaureatul si din biologie, acelasi dezvoltator s-a gandit la tine si a facut o aplicatie si pentru asta. Aplicatia Biologie pentru BAC este gratuita si ea, fiind destinata tot terminalelor cu Android. O poti descarca de aici.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *