Atletico Madrid, pe primul loc cu Google Glass

Atletico Madrid e lider in campionatul Spaniei, asta nu mai e un secret pentru nimeni; ba a mai si trecut de Barcelona in UEFA Champions League.

Ce legatura are asta cu tehnologia? Pai cam are, cat timp, asa cum se vede din imaginile de mai jos, capturate in timpul meciului cu Getafe, echipa unde antreneaza un roman – Cosmin Contra si joaca un altul – Ciprian Marica.

Antrenorul secund al lui Atletico Madrid, German Burgos, purta o pereche de Google Glass, ochelarii celor de la Google oferindu-i, asa cum se si vede in clip, statistici ale echipei in timp real. Multi antrenori primesc oricum statistici de la firmele de monitorizare, dar tot e mult mai comod sa stii in timp real ce se petrece si ce nu merge si sa reactionezi la timp, daca e cazul de asa ceva.

Daca vreti sa va faceti o idee, clipul e mai jos:

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *