Vodafone – Romania pe internet (P)

Sunt dependent de internet, am nevoie de un smartphone si de servicii de net oriunde m-as duce, atat pentru activitatile profesionale cat si pentru divertisment. Nu stiu ce m-as face daca as ramane vreodata, ipotetic vorbind, fara net pe telefon.

Prin intermediul actualei campanii Vodafone – “Romania pe Internet”, am ocazia sa ofer un pachet smartphone + net unei persoane care nu a mai avut pana acum internet mobil.

Eu am ales sa-mi ajut sora, profesoara de franceza intr-un sat de langa Bucuresti. Normal ca stie ce este internetul dar nu a avut niciodata pana acum internet mobil si nici smartphone, desi cred ca isi doreste asa ceva. Cine nu si-ar dori? Insa nu si-a permis sa-si achizitioneze, pentru ca din salariul de profesoara nu ar avea cum. Si pentru ca impreuna cu sotul ei cheltuie toate economiile la constructia casei, la care muncesc mai mult ei doi de cativa ani buni de zile, cand au timp, dupa serviciu.

Asa ca, am ales sa-i fac ei aceasta bucurie, pentru ca simt ca merita sa aibe un smartphone si servicii de internet mobil. Sincer sa fiu, nici macar nu i-am spus ce surpriza o sa-i fac, o sa afle citind acest post. Doar am intrebat-o voalat acum cateva zile, cand ne-am vazut, daca i-ar folosi asa ceva.

Mi-a spus ca ar ajuta-o foarte mult in primul rand la scoala, cu informatii in timp real adiacente materiei pe care o preda. Ca ar putea descarca de pe internet cantece in limba franceza, pentru auditii impreuna cu copiii. Spunea ca i-ar usura munca. Normal, si faptul ca ar avea acces permanent la casuta de posta electronica sau la mesageria instant i-ar fi de folos. Ca sa nu mai spun ca ar avea internet si cand este oprit curentul electric in sat, lucru care se intampla ori de cate ori ploua sau bate vantul mai tare.

Asa ca, sper sa-i fac o bucurie.

Cat despre oferta Vodafone, puteti afla toate detaliile de pe site-ul lor.

Practic, oferta lor de Paste aduce o multime de avantaje. Veti beneficia de servicii extinse de Internet mobil, atat daca reinnoiti abonamentul sau faceti unul nou. Este dublat traficul de date mobile si aveti un bonus constand in Internet nelimitat pentru o perioada de pana la 4 luni, in functie de valoarea abonamentului. Alte beneficii ar mai fi minutele internationale si in roaming sau smartphone-urile de top la preturi avantajoase

De exemplu, toti clientii care incheie sau semneaza prelungirea unui abonament Easy, Smart sau RED vor avea trafic dublu de internet, pentru 2 ani. In plus, clientii abonamentelor Smart si RED beneficiaza gratuit de Internet nelimitat pe o perioada intre 1 si 4 luni. Iar clientii RED vor avea incluse si mai multe minute internationale pentru mobil sau in roaming.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *