Digi Mobil Optim Nelimitat, convorbiri nelimitate la pret accesibil

Digi Mobil Optim Nelimitat este cel mai nou abonament din portofoliul Digi Mobil, operator care incearca sa isi faca loc cat mai mult pe piata. Cu asemenea oferte cam are toate sansele.

Anuntat in mod oficial pe site-ul operatorului, Digi Mobil Optim Nelimitat ofera cam tot ce ii trebuie unui utilizator cu nevoi de comunicare mari. Astfel, pentru 10 euro pe luna, ai minute nelimitate in retelele nationale (fixe ori mobile), dar si 5 GB de trafic de internet inclus la viteza maxima posibila (dupa depasirea celor 5 GB, doar viteza scade, dar poti folosi conexiunea mobila in continuare).

In plus ai convoirbiri nelimitate si intr-o multitudine de retele fixe si mobile din alte tari, inclusiv principalele retele fixe din UE si principalele retele mobile din tari ca Austria, Franta, Germania, Grecia, Italia, Spania si multe altele.

Mai mult decat asta, daca esti abonat la Digi Net sau Digi TV (cablu sau satelit), abonamentul costa 7 euro pentru tine. Iar daca esti abonat al ambelor servicii, e 5 euro.

Nici la capitolul semnal nu mai sunt probleme, cat timp Digi Mobil a semnat un acord de roaming national pe partea de voce cu un alt operator, iar din iulie urmeaza sa aiba acelasi lucru si la capitolul date.

Cert e ca avem de-a face cu un abonament foarte interesant, o alternativa clara pentru cei care vor sa schimbe operatorul.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *