Lenovo Thinkpad 10 – Tableta cu Windows 8.1 pentru mediile profesionale

Se pare ca Lenovo vor lansa cat de curand tableta Lenovo Thinkpad 10 cu ecran de 10 inchi, dedicata in special mediilor profesionale.

Lenovo ThinkPad 10 are un ecran IPS de 10.1 inchi cu o rezolutie de 1920 x 1200 pixeli, procesor quad-core Intel Atom Z3795, 2GB sau 4GB memorie RAM si 64GB sau 128GB capacitate de stocare, in functie de model.

Din cate am vazut, mai intai va fi disponibila versiunea cu 2GB/64GB si Windows 8.1 pe 32 de biti. Ulterior vor fi lansate modelele mai puternice cu Windows 8.1 pe 64 de biti sau Windows 8.1 Pro.

Lenovo Thinkpad 10

Tabletei nu-i va lipsi o camera foto principala de 8MPix, inca una frontala de 2MPix (buna pentru videoconferinte), un microfon, Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.0, port mini-HDMI si suport de printare prin WiFi Direct. Are un acumulator ce promite 10 ore de autonomie iar optional va fi disponibil si un stylus, pentru un control mai precis.

Va exista si un model cu modul 4G, cititor de amprente si NFC.

lenovo_accesorii

La acest gen de tablete sunt extrem de importante si accesoriile, fara de care nu poti fi productiv in mediile profesionale. Lenovo ThinkPad 10 va avea la dispozitie atat o husa Quickshot Cover, buna pentru protectia ecranului sau pentru pozitionarea pe birou, o solutie de andocare (cu 3 porturi USB 3.0, unul HDMI, port de retea Ethernet, suport PXE si un conector audio) si o tastatura fizica cu slot pentru stylus.

Lenovo Thinkpad 10

Chiar sunt curios ce pret va avea si cand va fi disponibila in Europa.

Sursa.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *