Dreamhack 2014, Bucuresti (cateva impresii si imagini din prima zi)

Iubitorii de gaming din Bucuresti trebuie neaparat sa faca o plimbare la evenimentul Dreamhack 2014 care se desfasoara in acest weekend la Sala Polivalenta. Daca nu ati facut-o astazi, mai aveti o sansa maine (duminica adica). Si chiar daca sunteti din afara Bucurestiului, zic eu ca merita efortul.

Din cate am vazut, astazi a fost destul de multa lume prezenta acolo. Chiar si organizatorii au recunoscut ca au parte de o audienta peste asteptari. Iar impresia mea este ca sunt mai multi vizitatori decat anul trecut.

Cand am ajuns eu, sala mare era arhiplina, foarte greu gaseai un loc pe care sa te asezi si sa privesti la ecranul mare. Daca nu ma insel, se desfasura o semifinala de Dota2. Frumoasa atmosfera, cu ovatii, urale, aplauze in timpul luptelor virtuale si mai ales la adresa invingatorilor.

Pe langa Dota2, la Dreamhack 2014 mai puteti asista la partide de League of Legends, Fifa 14, Starcraft 3, CS:GO, Hearthstone: Heroes of Warcraft. Bineinteles, pe langa indemanarea si abilitatile digitale ale jucatorilor profesionisti, puteti admira atat frumoasele hostese cat si personajele Cosplay, unele dintre costume fiind chiar bine realizate.

Producatorii de hardware interesati de aceasta lume a gaming-ului au raspuns prezent la acest eveniment. I-am vazut pe cei de la ASUS, pe Kingston HyperX si Nvidia, pe Asrock si AMD, pe cei de la Logitech si MAD Catz, plus magazinele PcGarage, Mediadot sau LikeIT.

La standul HyperX se desfasurau cateva sesiuni de overclocking sustinute de catre baietii de la Lab501.

ASUS  au expus cele mai noi dispozitive din gama Republic of Gamers, adica cele recomandate profesionistilor din lumea gamingului. Puteti admira si testa acolo noile laptopuri de gaming ROG G750, sistemul desktop G70, placile video Matrix 290 si Poseidon 780, castile audio Vulcan, Orion si Echelon, precum si placa de sunet Xonar U7 Echelon.

Logitech au lansat in cadrul Dreamhack 2014 noul mouse de gaming Logitech G502, unul foarte usor si care arata al dracului de bine.

Ce trebuie sa mai retineti: la toate standurile partenerilor se desfasoara concursuri de gaming cu premii chiar interesante. Daca sunteti buni la jocurile amintite mai sus, merita sa va incercati sansele.

Mie nu-mi mai ramane decat sa va arat cateva imagini de acolo.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *