Concurs de Cosplay organizat de Logitech (La Dreamhack Bucuresti 2014)

Cei de la Logitech au organizat in cadrul Dreamhack 2014 un frumos concurs de Cosplay, la care au participat peste 20 de personaje costumate.

Castigatorii au fost alesi in functie de aprecierea publicului prezent, prin intermediul unui decibelmetru care a masurat nivelul zgomotului aplauzelor generate.  Din punctul meu de vedere, toate personajele costumate au fost interesante si frumoase, absolut toti concurentii meritand aprecierea pentru efortul facut la realizarea costumului.

Castigatoarea a fost din, surpriza, Bulgaria. Frumoasa domnisoara a castigat un mouse de gaming G502. Pe locul doi s-a clasat o participanta de-a noastra, care va deveni ambasadoarea Logitech in Romania pentru un an.

Hai sa vedeti si voi personajele Cosplay de la concursul organizat de Logitech.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Concurs de Cosplay organizat de Logitech (La Dreamhack Bucuresti 2014)

  • April 28, 2014 at 9:17 pm
    Permalink

    am fost si noi acolo si ne-a placut

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *